Lepaktált a Netflix és a Liberty Global

netflixA világ legnagyobb kábelkommunikációs vállalata, a Liberty Global bejelentette, hogy többéves megállapodást kötött a Netflixszel, amelynek köszönhetően a Liberty Global és leányvállalatai – így a UPC Magyarország – televíziós csomagjainak előfizetői több mint harminc országban férhetnek hozzá a videós platformot üzemeltető cég filmes kínálatához. A Liberty Global fejlett digitális televíziós platformjain az Európában, Latin-Amerikában és a Karibi-térségben élő ügyfelek számára válik elérhetővé a Netflix sorozatokból, filmekből és gyerekműsorokból álló kínálata.

Amint a Netflix alkalmazás elérhetővé válik a Liberty Global digitális platformjain, a Netflixre korábban már regisztrált felhasználók könnyedén böngészhetnek majd a kínálatban úgy, hogy ezentúl nem kell egy harmadik eszközt közbeiktatniuk, hanem rögtön set top boxuk távirányítójával érhetik el a Netflix tartalmakat. A Netflix új felhasználói pedig könnyedén regisztrálhatnak a szolgáltatásra a televíziójuk képernyőjén látható Netflix ikon segítségével, majd ezt követően azonnal és rendkívül könnyen hozzáférhetnek a kívánt tartalmakhoz.

A Liberty Global szolgáltatási területén először Hollandiában indítják el az új Netflix applikációt a Horizon médiaboxokon. A többi országban a szükséges technológiai fejlesztéseket követően, várhatóan 2017 folyamán válik majd elérhetővé az új szolgáltatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Galaxy Note7: kapcsold ki, és vidd vissza oda, ahol vásároltad

hét szept 19 , 2016
A hónap elején megelőző intézkedésként a Samsung leállította a Galaxy Note7 eladását és létrehozta a Note7 készülékcsere programot. (A program oka, hogy a néhány készülék akkumulátora töltés közben kigyulladt, vagy felrobbant. A -szerk- megj.) Habár csak kisszámú esetről érkezett bejelentés felhasználóik biztonsága érdekében a lehető legjobb segítséget próbálnak nyújtani a […]
Samsung

Friss, ropogós