Lenovo: Mgyarországon lezárult az IBM x86-os üzletág integrálása

ibm-pcA Lenovo és az IBM bejelentette, hogy sikeresen lezárták a tranzakciót, és január 1-jével áthelyezték az IBM x86-os üzletágának alkalmazottait és üzleti folyamatait a Lenovo-hoz. A Lenovo világszerte október 1-jén fejezte be az IBM x86-os üzletágának akvizícióját. A vállalat akkor bejelentette, hogy tekintettel arra, hogy nagyszámú ország és folyamat érintett az EMEA régióban, ezért az alkalmazottak és az üzleti műveletek áthelyezése ezekben az országokban a következő néhány hónap során fokozatosan történik majd, hogy ezáltal biztosítsák a zökkenőmentes integrációt.

“Örömünkre szolgál, hogy hivatalosan köszönthetjük a frissen csatlakozott IBM x86 csapatot a Lenovo Magyarországnál. Számunkra a legfontosabb, hogy gördülékeny átállást biztosítsunk a fogyasztóinknak és a partnereinknek egyaránt, mialatt felgyorsítjuk a szerver üzletágunkat. Nagy terveink vannak a vállalati piacot illetően, és szeretnénk megismételni a pc-eladásokban elért sikereinket” – mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország vezérigazgatója. Hozzátette, keményen dolgoztunk az elmúlt hónapokban, hogy biztosítsuk az x86-os üzletág gyors indulását. A magyarországi tranzakció lezárását követően készen állunk, hogy bármely szektorban nagy erőbedobással versenyezzünk az ügyfelekért, most, hogy mind egy csapat lettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LG: a G Flex2 még íveltebb

pén jan 9 , 2015
Az LG Electronics (LG) tovább feszegeti a határokat legújabb G Flex2 okostelefonjával. Már a tavaly, a világ első hajlított okostelefonjaként megjelent G Flex készüléket is pozitívan fogadták a vásárlók, a G Flex2 még korszerűbb megjelenése, nagyobb teljesítménye és még inkább felhasználóbarát kialakítása pedig csak fokozza az élményeket. Az LG kecsesebb, […]