Lenovo a pionír: jönnek a moduláris tabletek

thinkpadA Lenovo bemutatta új X1 portfólióját. A moduláris felépítésű sorozatban szerepelő ThinkPad X1 Tablet valami olyat nyújt, amit más tablet nem: a funkcionalitás egyszerű bővítését opcionális, bepattintható modulokkal. Ha több akkumulátor-üzemidőre van szükség, a Productivity Module akár 15 órával is növelni tudja azt. (Nem a szükséget, hanem az üzemidőt. A -szerk- megj.) Ha hirtelen ellenállhatatlan vágyakozást érez arra, hogy bemutasson…, a Presenter Module egy pico projektort és egy HDMI portot tartalmaz. Ha 3D-ben szeretné megvalósítani legtitkosabb vágyait, akkor elég csatlakoztni az Intel RealSense kamerával ellátott 3D Imaging Module-t.

A tablethez teljes méretű ThinkPad billentyűzet ját, a használhatónak ma is nehezen nevezhető, ám mára már ikonikussá vált TrackPoint-tal. A szerkezet három állítható gépelési szöget kínál. A billentyűzet és a tablet együttes tömege mindössze 1,1 kilogramm, így egy ultrakönnyű laptopot kapunk. Ez az első Windows-tablet LTE Advanced támogatással a szupergyors kapcsolatért gyakorlatilag bárhonnan. A ThinkPad X1 tablet egy kivehető hátsó panelt is tartalmaz az egyszerű szervizelhetőség és bővíthetőség érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom: a Távszámlának annyi

pén jan 8 , 2016
A Magyar Telekom a folyamatban levő “termékportfolió-egyszerűsítés” keretében 2016. április 8-ával megszünteti a Távszámla elektronikus számlabemutatási és -fizetési szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a Díjnet Zrt. rendszeréhez. A két szolgáltató megállapodása alapján ezt követően a Magyar Telekom, valamint a Távszámlán jelenleg elérhető szolgáltatók (E.ON, Tigáz és DRV) minden érintett […]
Magyar Telekom

Friss, ropogós