Lengyel tőzsdén jegyzett befektetési alaphoz került a Netrisk.hu

Az Enterprise Investors (EI) által kezelt Polish Enterprise Fund VI (PEF VI) magántőke-befektetési alap eladta a Netrisk.hu részvényeinek száz százalékát a Varsói Értéktőzsdén jegyzett MCI Capital Group magántőke-befektetési társaság MCI.EuroVentures alapjának. A közleményből kiderül: az online biztosítási brókercéget 56,5 millió euróért szerezte meg a tőzsdei vállalat által kezelt alap. A PEF VI 2010-ben 23 millió euróért vásárolta meg a Netrisk.hu-t a társaság alapítójától és pénzügyi befektetőktől.

A ma már a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokon kívül például lakás- és ingóságbiztosítással, valamint utazási biztosítással is foglalkozó Netrisk.hu tavaly 8,8 millió euró árbevételre tett szert – áll a közleményben, amelyben arra is kitérnek, hogy a társaság ma már a lakossági banki termékek egyik legnagyobb online piactere is egyben, és a legnagyobb olyan társaság, amely lehetővé teszi a Magyarországon elérhető különböző távközlési-kábelszolgáltatói, internetes és televíziós csomagok összehasonlítását. A Netrisk a közlemény szerint az idén 23 százalékos árbevétel-növekedésre számít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Netflix sorozatai nem érdeklik a kalózközönséget

vas jan 7 , 2018
Idén is, akárcsak a korábbi öt évben a Trónok harca tévésorozatnak volt a legnagyobb kalózközönsége – közölte a The Playlist független filmes hírportál. Az illegális megtekintések sorában a tévészériák között a The Walking Dead kapta a második, a Flash – A villám pedig a harmadik helyezést. Az internetkalózkodást nyomon követő […]