Lemaradtál? Ismét nyakunkon az SM 2015 konferencia

meglepoA digitális iparág legforróbb trendjeit hozza Magyarországra az SM 2015 (A korább név, a Smartmobil talán nehezen kiejthető lehetett. A -szerk- megj.) konferencia április 8-9-én. Az eseményen a mobilpiac, a smart technológia, a közösségi finanszírozás, a viselhető eszközök, a hazai startup világ és egyetemi innovációs tevékenység aktualitásait szedik ízekre vezető hazai és külföldi szakemberek. A konferencia emellett hangsúlyosan foglalkozik azzal, hogy hogyan lehet Magyarországról nemzetközileg sikeres techcéget építeni. A konferencia április 8-9-én mintegy 170 előadással várja az újdonságokra kiéhezett közönséget.

Hogy kedvet csináljunk a konferenciához, idézünk a szervezők beharangozójából: „A hatalmas tempóban fejlődő mobiltechnológia a minden zsebben ott lapuló telefont egyre inkább egy univerzális kommunikációs, médiafogyasztási, problémamegoldó és szórakoztató eszközzé varázsolja”. Majd felteszik a kérdést: „Budapestből okosváros: lehetséges?” (Nem, nem lehetséges -sajnos-, aki az ellenkezőjét állítja az kókler. A -szerk- megj.)

A konferencia szervezői idén először, Magyarország legnagyobb egyetemeivel közösen útjára indítják az UniverSM-ot. A szekció előadásait a hazai egyetemek és tudásközpontok (CEU, BME, ELTE, BCE, PPKE, MOME) legmeghatározóbb szakmai előadói és legtehetségesebb hallgatói tartják, akik egyéni kutatási területeiken a konferencia tematikájába szorosan illeszkedő egyedi tartalmat nyújtanak majd a lelkes közönségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Samsung: a következő Galaxy már vezeték nélküli töltőt kap

hét febr 23 , 2015
A vezeték nélküli töltés fogalma az elmúlt években került a szórakoztató elektronikai piac palettájára, leginkább az okostelefonok és azok kiegészítői által kínált lehetőségként. Az induktív töltés korai szakaszában a Samsung Galaxy S4 töltőpadját 80 különböző komponens alkotta. A Galaxy S5-nél fejlesztőknek sikerült drasztikusan csökkentenie ezt a számot, így ez a […]
ZX-81

És még ez is...