Lehidalt az EISA zsűrije az LG televízióktól

LG-OLED-tv-feketeImmár ötödik egymást követő évben nyerte el az LG Electronics (LG) OLED TV-je az európai piacon kapható legjobb high-end televíziónak járó elismerést az Európai Kép- és Hangszövetségtől (EISA). Az európai piac legjobbjának ítélt high-end tévének járó elismerést elnyerő LG SIGNATURE OLED TV (a 65G6 modell) esetében a zsűrit a hihetetlenül jó képminőséget garantáló tökéletes fekete megjelenítése győzte meg, a készüléket a szakértők „valóban a legkorszerűbb” televíziónak aposztrofálták. A szakértők értékelésükben különösen nagyra értékelték, hogy a készülék egyszerre támogatja a HDR 10 és a Dolby Vision HDR-szabványt is.

Az LG nemrégiben Magyarországon is bemutatta legfejlettebb 4K felbontású HDR-képes OLED TV-it, köztük a luxuskategóriás, EISA-díjazott LG SIGNATURE OLED TV G6 készüléket, valamint az augusztustól már kapható E6, B6 és C6 modelleket, amelyek az idei CES-en debütáltak Las Vegasban. A 65G6 modell mellett az LG egy másik televíziója, az UH770V SUPER UHD TV is elismerést érdemelt: a készülék meggyőző képminősége és intuitív webOS 3.0 okostévés platformja miatt kapta meg az EISA európai okostévé-díját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az olimpiai játékokon debütált OlyBot, a Telenor chatrobotja

sze aug 17 , 2016
A Facebook új szolgáltatását, a csevegőrobotot a Telenor is az internetezők szolgálatába állította. Az OlyBotot, a chatrobot olimpiai hírekkel várja az érdeklődőket, akik feliratkozhatnak friss híreire. Az OlyBot a jelenlegi tesztüzeme alatt olimpiai hírekkel szolgál: ha valaki üzen neki, az feliratkozhat a robot későbbi üzeneteire. Aki él ezzel az ingyenes […]