Lehetőségek tárháza: piacon az LG CreateBoard kijelzők

LG CreateBoardAz LG Electronics (LG) bejelentette, hogy piacra dobja a CreateBoard elnevezésű, új, digitális oktatást segítő termékcsaládot.

86TR3DK, a 75TR3DK, a 65TR3DK és 55TR3DK modellekből álló portfóliót a tantermekbe tervezte a vállalat: a CreateBoard kijelzők 40 pontos multi-touch érintőképernyővel teszik teljessé az interaktív tanítás és tanulás élményét. Az eszközök ráadásul kényelmesen összekapcsolhatók különféle digitális oktatási alkalmazásokkal, miközben a távoli elérést egy könnyen kezelhető felhőalapú megoldás biztosítja. A modell mindegyike 3840 × 2160 (UHD) felbontású kijelzővel rendelkezik.

Az oktatási célra fejlesztett kijelzők funkciói között szerepel többek között a QR kódos azonosítás és a SmartViewing. Előbbi azt jelenti, hogy az oktatók QR-kódos hitelesítéssel férhetnek hozzá saját Google Drive és Microsoft OneDrive felületeikhez, és könnyedén megoszthatják a feltöltött fájlokat a diákokkal – ezzel elkerülhető például a felesleges nyomtatás. A Smart Viewing funkció emellett lehetővé teszi, hogy egyszerre kettő vagy akár több tartalom jelenjen meg a képernyőn, akár külön ablakokban, akár a kép a képben üzemmód segítségével egymáson. Ezzel a funkcióval egyszerre több dokumentum vagy vizuális tartalom is megjeleníthető.

A gyártó szerint a kijelzők jól illeszkednek bármilyen tanterembe, az LG CreateBoard Lab alkalmazás révén pedig számos olyan íráslehetőséget kínálnak, amelyek segíthetik a tanulók bevonását a közös munkába. Az LG CreateBoard Share alkalmazás lehetővé teszi akár kilenc ablak egyidejű vezeték nélküli megosztását az LG CreateBoard kijelzőn. Ezzel a funkcióval a diákok is könnyedén oszthatnak meg fájlokat személyes eszközeikről, és a tanárral együtt nézhetik át munkájukat, így lehetőség nyílik ötleteik megosztására és a konstruktív visszajelzésre.

A kijelzőkbe az LG ConnectedCare DMS (Device Management System) rendszert is beépítették, amely egy felhőalapú eszközkezelési megoldás az oktatási intézmények számára, amivel több LG CreateBoard kijelző távoli felügyelete és kezelése egyszerűen oldható meg. Az LG ConnectedCare DMS intuitívan használható integrált műszerfallal rendelkezik, amely lehetővé teszi az informatikai vezetők számára az oktatási intézmények LG CreateBoard kijelzőinek felügyeletét és az egyszerű kijelzőfunkciók távvezérlését. A megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek üzeneteket is küldhetnek a CreateBoard interaktív kijelzőre, például kényelmesen felhívhatják a diákok figyelmét a közelgő iskolai eseményekre.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már megvásárolható az AOC új gaming monitora

sze máj 31 , 2023
Az AGON by AOC büszkeségtől dagadó keblekkel mutatta be a játékosoknak szánt kompakt Q24G2A/BK monitor modelljét, amely a gyártó szerint maga a csoda: lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában. Az AOC Gaming Q24G2A/BK kompakt 24″-es kijelzője a QHD felbontással párosítva rendkívüli élességet és részletességet biztosít 123,4 ppi (pixel per inch) […]
monitor

És még ez is...