Legendás szakembert igazol az Est Mediából Delta Technologies-zé változó társasághoz

Október 1-jén rendkívüli közgyűlést tart a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Est Media Nyrt. A közgyűlés elfogadása esetén a társaság cégneve Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaságra módosul. Az igazgatóság cégnév módosítására tett javaslatának elsődleges célja, hogy támogassa a vállalat saját technológiára, innovatív termék- és szolgáltatásportfólióra épülő hazai és nemzetközi terjeszkedését. Az új cégnévre vonatkozó javaslat kidolgozása során fontos szempont volt, hogy megtartsák a Delta kifejezést mint a piacon ismert és elismert márkanevet. Az előterjesztések értelmében a Delta Csoport négy tulajdonos-menedzserét, Bártfai Zsoltot, Csontos Zoltánt, Hartmann Istvánt és Pércsi Leventét is beválaszthatják a tőzsdei társaság igazgatóságába. További két jelöltet is beválaszthatnak az igazgatóságba, Szlankó Jánost és Hetényi Lászlót.

Szlankó a BME villamosmérnöki karán végzett 1972-ben. A KFKI Rendszerintegrációs Zrt. alapítója, amely az 1990-es és 2000-es évek legnagyobb magyarországi rendszerintegrátora, egyben a T-Systems Magyarország Zrt. elődvállalata. Emellett egyike volt a PanTel távközlési szolgáltató alapítóinak is. Hetényi 1979 és 1988 között a Belügyminisztérium központi szervénél volt hivatásos tiszt. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet a médiaipar különböző területein szerzett. Dolgozott többek között az Interpress Reklám és Kiadó Vállalatnál, valamint a Publicitas-Budapest Kft.-nél. 1998-től az Adbox Reklámszolgáltató Kft., 2018-tól pedig a Communication Technologies Kft. résztulajdonosa, előbbi számos nemzetközi médiafelület kizárólagos hazai képviselője, mint a The Economist vagy a The Wall Street Journal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az MNB 108 millió forintra bírságolta az Uniqa biztosítót

hét szept 30 , 2019
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 108 millió forintra bírságolta az Uniqa Biztosító Zrt.-t a nem megfelelő állománykezelés, a gyenge belső kontrollrendszer és egyéb hiányosságok miatt – közölte a jegybank, hozzátéve, hogy a hiányosságok alapvetően nem érintik a biztosító jövőbeni megbízható működését. Vizsgálata során az MNB megállapította, hogy az Uniqa Biztosító […]

Friss, ropogós