Lebukott G. Kitti, a nagyítós csaló

bortonOkos telefont kínált eladásra az interneten az a 25 éves dunaújvárosi nő, aki ellen a csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013 szeptemberében G. Kitti az egyik internetes hirdetési oldalon nagy értékű mobiltelefont kínált eladásra rendkívül kedvező áron.

Szeptember közepén az ország különböző pontjain élő három vásárló, több tízezer forintot utalt át az általa megadott bankszámlaszámra annak reményében, hogy a készüléket pár napon belül postázza lakcímükre az eladó. Miután a telefon nem érkezett meg, feljelentést tettek. A negyedik károsult a banki utalás helyett ragaszkodott a postai utánvételhez, ám elmondása szerint a csomagban telefon helyett egy nagyítót talált. Meghallgatása során G. Kitti elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az eladásra kínált telefon soha nem állt rendelkezésére, tettét nehéz anyagi helyzetével indokolta — írja a police.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lebukott az észlény banki ügyintéző

sze máj 28 , 2014
Vádat emeltek egy kaposvári bank ügyintézője ellen, aki bankszámla-tulajdonosok jogosulatlanul megszerzett jelszavaival több mint 18 millió forintot utalt át a saját és a hozzátartozói számlájára – közölte a Somogy Megyei Főügyészség az MTI-vel. A közlemény szerint a vádlott egy kaposvári banknál pénzforgalmi ügyintézőként dolgozott, és munkakörénél fogva jogosult volt arra, […]