Lebukott a fekete macska bandája

Tetten értek egy macskát az oroszországi Komi Köztársaságban, amint mobiltelefonokkal és akkumulátortöltőkkel a hátán akart besurranni egy fegyházba. A csempészmacskára péntek este figyeltek fel az őrök a Moszkvától mintegy ezer kilométerre lévő köztársasági székhely, Sziktivkar környékén lévő büntetés-végrehajtási intézménynél. A kerítésen mászó állatra ragasztószalaggal két csomagot erősítettek, amelyekben a fogvatartottak számára tiltott tárgyakat találták a börtönőrök.

Az eset azért keltett feltűnést, mert bár korábban is volt rá példa, hogy különféle módszerekkel próbáltak becsempészni tiltott tárgyakat a fegyházba, besurranó macskával még nem találkoztak. A legutóbbi alkalommal sem kevésbé ötletes módon, a Szűzanya ikonjában elrejtve próbáltak bejuttatni az elítélteknek egy mobiltelefont és SIM-kártyát a hozzá tartozó töltővel.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új Xperia okostelefon a Vodafone-nál

csü jún 6 , 2013
ShareTweetPinShare  A Sony Xperia portfoliója pár héttel ezelőtt az Xperia E-vel bővült, míg mától az Xperia SP is elérhető a Vodafone kínálatában. A Sony Xperia SP HD kijelzője 4,6 hüvelykes képátlójú, 1280×720 képpont felbontású. A Sony Xperia SP-ben rejlő NFC technológia és a hozzá kapcsolódó One-Touch funkciók lehetővé teszik az […]
Android

És még ez is...