Leállások a Magyar Telekom hálózatában

1

telefon-torAz ország több pontján is fennakadások vannak a Magyar Telekom szolgáltatásaiban. A társaság ügyfelei az ország bizonyos részein egyes, elsősorban mobil-, hang- és adatszolgáltatásokban fennakadást tapasztalhatnak – közölte Rózsa Iván, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója péntek este az MTI-vel. Hozzátette, a probléma kivizsgálása és elhárítása folyamatban van.

One thought on “Leállások a Magyar Telekom hálózatában

  1. Országos lefedettséggel kapcsolatosan szeretném kérdezni. Mikor lesz normális lefedettség a Somogy megyei öreglak térségében.Mivel a telefonok nem hogy lakásból nem használhatók hanem szabad térben is igen csak meg szenved a tulajdonos a térerő végett. Enyit a jó lefedettségről. Sajnos sorba dobálják el a 30-as telefonokat mivel használhatatlanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ericsson tenyérnyi beltéri: szélessávú hálózat bárhova

szo márc 1 , 2014
Az épületen belüli környezet különleges kihívásokat állít a mobilszolgáltatók elé: a jelenlegi beltéri megoldásokat főleg a hanglefedettség szem előtt tartásával építették ki, és nem felelnek meg az alkalmazások növekvő kapacitásigényének — állítja az Ericsson közleménye. A társaság Radio Dot System elnevezésű rendszere hang- és adatszolgáltatást is biztosít az épületeken belül. […]