Laska büszke Drozdyra

Drozdy Győző
Drozdy Győző

Az Információs Társadalomért” szakmai éremmel ismerte el Drozdy Győző, a Telenor Magyarország vezérigazgatói stratégiai tanácsadójának munkáját a nemzeti fejlesztési miniszter a hazai informatikai szakterület, a számítástechnikai kultúra, valamint az információs társadalom fejlesztése érdekében végzett magas színvonalú, eredményes tevékenysége elismeréseként. „Büszke vagyok arra, hogy Drozdy Győző az elmúlt több mint húsz évben a Telenor kötelékében már a hatodik rangos kitüntetést vehette át és ezzel közvetve a Telenornál folyó kiemelkedő szakmai munka is elismerésben részesült” – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Drozdy Győző
1993-ban első magyar munkatársként csatlakozott a Telenorhoz (akkor még Pannon GSM), azóta pedig számos felelős pozíciót töltött be a vállalaton belül, munkájával nagyban hozzájárulva a cég elmúlt húsz évben elért sikereihez. Többek között műszaki igazgatóhelyettesként részt vett a vállalat, valamint a műszaki osztály felépítésében, később pedig vezérigazgató-helyettesként ő volt felelős a 3G licensz elnyeréséért. 2011. óta vezérigazgatói stratégiai tanácsadóként segíti a Telenor munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kiberbűnözők rászálltak az ügynökségekre

csü márc 20 , 2014
Célpontokká váltak a kommunikációs vállalatok: bővülésük és növekedésük során egy nagyvállalati vagy globális ügyfél szellemi tulajdona akár potenciális veszélyforrás is lehet, hiszen ezzel gyorsan a kiberbűnözők céltáblájává válhatnak, a birtokukban lévő bizalmas vállalati információk miatt. A Ponemon Intézet korábbi tanulmánya kimutatta, hogy a kommunikációs partnerek (ügynökségek) 19 százaléka számolt be […]
hacker

Friss, ropogós