LAN partyra termett: itt az új Predator G1 asztali pc

A játékosoknak fejlesztett új Predator G1 (G1-170) asztali gép teljesítményét egy 16 liter össztérfogatú gépházba sűrítették. A gyártó szerint a hordozható játékgép-szörnyeteg jól illeszkedik a kézbe, opcionális hordtáskával pedig ideális eszköze a LAN partiknak. A kompakt méret és a nagyszerű teljesítmény egyensúlyát a teljes méretű NVIDIA GeForce GTX grafikus rendszer adja (akár Titan X), a 6. generációs Intel Core processzorokkal egyetemben, akár 64 GB DDR4 memóriával. Az eszköz támogatja az új VR eszközöket. A Killer DoubleShot Pro Ethernet-technológia és a wifi kapcsolat képes együtt dolgozni, tehát a gamerek párhuzamosan tudnak online játszani, illetve a streamet megosztani.

A PC támogatja a G-SYNC és 4K2K UHD felbontást hozzá, ezáltal magas felbontású videók, lenyűgöző játékok és mozifilmek kerülhetnek terítékre használat során. A tökléletes hangzást a Creative Soundblaster X-Fi MB5 és a 7.1 audio támogatás nyújtja. A Predator G1 mindezek mellett masszív háttértárakkal rendelkezhet, akár 4 TB kapacitású 7200 RPM HDD-vel, vagy 512 GB-s SSD-vel. USB 3.1 Type-C Gen.2 porttal is felszerelték. A Predator G1 gaming PC-hez számos kiegészítő is beszerezhető, mint például mechanikus billentyűzet, headset vagy kerekes bőrönd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Rémálom: az európai vállalatokra is hatással lehet a kínai társadalmi kreditrendszer

szo aug 31 , 2019
A kínai társadalmi kreditrendszer hatásai túlmutathatnak a kínai piacon, és érinthetik az Egy övezet, egy út (BRI) globális gazdasági-infrastrukturális kezdeményezésben résztvevő országokat és vállalatokat – figyelmeztetett jelentésében az Európai Unió Kínában működő kereskedelmi kamarája. A jelentés arra biztatja a Kínában működő európai vállalatokat, hogy fokozzák előkészületeiket a társadalmi kreditrendszer bevezetésére, […]

Friss, ropogós