Kutatók Éjszakája: érdeklődő-csúcsot remél az Ericsson

ovegesAz Ericsson Magyarország kutatóközpontja minden évben csak egyetlen napon, idén szeptember 25-én, a Kutatók Éjszakáján nyílik meg a nagyérdemű publikum előtt és számtalan érdekességgel várja az érdeklődőket. A társaság célja ezzel az, hogy a mérnöki szakma és általában véve a tudomány szépségei is mindenki számára érthetően és kézzel foghatóan jelenjenek meg.

Robotok, drónok, gondolatvezérléses kisautó, ismét lehet majd markológépet hálózaton keresztül, távolról irányítani az eseményen, valamint olyan technológiákat is láthatnak az érdeklődők, melyek az emberi testet használják az adathálózat részeként. A minden évben teltházas „Öveges Tanár Úr utódai” elnevezésű program keretében Ericsson-díjas fizika tanárok mutatják be kedvenc kísérleteiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kétmillió dollárral lehetsz gazdagabb. Á, dehogy!

sze aug 19 , 2015
A „nigériai” levelek a nepáli földrengést, a nigériai elnökválasztást és a riói olimpiát használták fel arra, hogy személyes adatokat és önkéntes felajánlásokat csaljanak ki világszerte az internethasználóktól — áll a Kaspersky Lab jelentésében. Habár a spamek aránya a teljes e-mail-forgalomban 5,8 százalékponttal csökkent az előző negyedévhez képest (59,2 százalékról 53,4 […]
dollár