KÜRT: keleti nyitás II.

winchester-merevlemezAz elmúlt hetekben már második alkalommal járt a KÜRT Zrt. delegációja Kínában. Nagy lehetőségekkel kecsegtető projekt a shenzheni „OEP” egészségügyi adatbázisának feldolgozása, elemzése. Shenzhen vonzáskörzetében Németországnyi népesség él, az ő egészségügyi adataik elemzése felbecsülhetetlen jelentőségű, elég, ha a gyógyszergyárakra, vagy a Kínában is szárnyaló egészségiparra gondolunk. Ebben a projektben is a KÜRT Big Data megoldásai, illetve az ezekben alkalmazott speciális algoritmusok és know-how jelenti az együttműködés alapját. Következő lépésként a KÜRT szakértői kapnak egy minta-adatbázist Kínából, ennek elemzése, az adatok feltérképezése szabja majd meg a potenciális üzleti irányokat.

A KÜRT delegáció Vietnamba és Burmába is ellátogatott. Több szervezettel folytatnak előrehaladott tárgyalásokat a KÜRT, és a projekt tárgya az adatmentés know-how, hosszú távú együttműködési keretek között és – a megváltozott informatikai, kiberbűnözési állapotoknak megfelelően – kiegészítve forensics technológiával és módszertannal. Burmában a KÜRT közigazgatásban szerzett tapasztalatai lehetnek kelendők. A magyar társaság Magyarországon az elmúlt csaknem tíz évben számos közigazgatási rendszer kialakításában vett részt, így rendelkezik a szükséges kompetenciákkal és tapasztalattal. A KÜRT delegációja ilyen jellegű projektek indításáról, illetve ilyen projektekben való részvételről tárgyalt a burmai illetékesekkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elindult a hazai gamereknek szóló Lenovo Y kupa

ked máj 3 , 2016
Elindult a Lenovo Magyarország által szervezett Lenovo Y kupa, amely a magyar gamereknek nyújt lehetőséget a nagyközönség előtti megmérettetésre, illetve az összesen kétmillió forintnyi díj megnyerésére. A négy online selejtezőből, négy helyszíni elődöntőből és egy végső budapesti döntőből álló gamer versenysorozat első helyszíni elődöntőjét a PlayIT budapesti eseményén, Április 30-án, […]

És még ez is...