Kültéri router a ZyXEL-től

routerA tajvani ZyXEL piacra dobta új kültéri 4G routerét. Az LTE7410 a piacon jelenleg elérhető leggyorsabb LTE szélessávú mobilinternetet továbbítja a távoli vezetékes és wifi eszközökre. Az eszköz elsősorban külső rendezvényhelyszíneken, telephelyeken nyújthat megoldást, ahol a megbízható szélessávú csatlakozás kulcskérdés. Az eszközbe épített nagy teljesítményű antenna a tesztek során 25 kilométeres hatótávolságban is hatékonyan továbbította a jeleket a bázispontok felé.

A túlterhelt vezetékes hálózatokban a router a gördülékeny internet-felhasználást lehetővé téve akár WAN eszközként is funkcionálhat. Az LTE7410 rugalmas hálózati konfigurációt tesz lehetővé, híd és routing módban egyaránt telepíthető. Ezzel a két beépített móddal a router könnyedén integrálható a hálózatba, és csatlakoztatható gateway, router vagy hozzáférésési pont eszközökhöz is. Az IP67 házvédelmi funkció az erős csatlakozási lehetőséget szélsőséges körülmények esetén is garantálja. A felhasználók az LTE7410-zel kültéren is a mindennapi, megszokott lefedettséget élvezhetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Toshiba cáfol

csü dec 10 , 2015
December 4-én a reggeli órákban a Nikkei közleményt adott ki, amelyben a Toshiba, a Fujitsu Ltd. valamint a VAIO (régebben a Sony PC részlege) jövőbeni együttműködéséről tájékoztatott, valamint, hogy ezen vállalatok megállapodtak abban, hogy új céget hoznak létre a következő év áprilisában. A közlemény továbbá kitért arra a fontos egyezségre […]

Friss, ropogós