Kültéri oldószeres nyomtatók az Epsontól

szinekProfesszionális kültéri oldószeres nagyformátumú nyomtatócsaládot mutatott be az Epson. A japán vállalat új SureColor SC-S sorozatú készülékekeivel precíz és igényes kül- és beltéri anyagok készíthetők. A nyomtatók (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta. A gyártó szerint a termékcsalád tgjai kiemelkedő teljesítményt biztosítanak a nyomathordozók széles választékán, az egyszerű reklámfeliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig. Az automatikus médiafeszítés-vezérlő (AD-ATC) rendszernek köszönhetően minden termék különleges pontossággal készíthető el, a kiállítási anyagoktól és poszterektől kezdve a háttérvilágítású fóliákon és POS-anyagokon át egészen a gépjármű grafikáig és tapétákig. Mindez kifinomult adagolórendszerrel és antisztatikus, nagy átmérőjű nyomógörgőkkel párosul az optimális és pontos nyomathordozó továbbítás érdekében.

A legújabb Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó termékcsalád készülékeivel magas minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatok készíthetők. Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 vagy a piros színkomponenst tartalmazó GS3 segítségével a felhasználók széles színtérrel érhetik el a pontos színreprodukciót. Az SC-S80610 a hozzáadott piros és narancs tintának köszönhetően megnövelt színteret, így még szélesebb lehetőségeket kínál. A „Precision Dot” módban a különböző, képminőségre vonatkozó paraméterek egyszerű összehangolásával könnyedén javítható a nyomtatás minősége a nyomathordozók széles választékán, legyen szó átlátszó filmről, fóliáról, vászonról vagy fotópapírról.

A készülékekre az Epson kétéves jótállást biztosít, ám akik hosszabb ideig szeretnék bebiztosítani magukat, a kiterjesztett jótállási opciók állnak a rendelkezésre. Az SC-S60610 és az SC-S40610 modellek 2016 januárjától érhetők el 19 995 és 12 995 eurós listaáron. Az SC-S80610 várhatóan 2016 áprilisától lesz kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Xerox három éve lenyűgözi a Buyers Laboratory-t

sze febr 3 , 2016
Idén a Xerox dokumentum képalkotó szoftveres megoldása kapta a Buyers Laboratory LLC “Line of the Year” díját, amely elismerést immár sorozatban harmadik alkalommal nyerte el a vállalat. Az évente egyszer kiosztott kitüntetést az a gyártó kapja meg, amely a legkomplexebb és legerősebb képalkotó szoftver portfóliót biztosítja a piacon. “Ügyfeleink munkafolyamatai folyamatosan […]