Külföldön terjeszkedik a BTel

euroNemzetközi piacokra lép az idén a Business Telecom (BTel) alternatív távközlési szolgáltató, a terjeszkedéshez a cég átalakította vállalati struktúráját és növelte dolgozóinak létszámát is. A cég a nyár folyamán három országban, Németországban, Ausztriában és Szlovákiában nyit fióktelepeket, amelyek szeptemberben kezdik meg az operatív működést. Az új piacokon jelenleg a munkatársak toborzása és kiválasztása folyik — írja az MTI.

A külföldi fióktelepek nyitása mellett a vállalat tíz országban kötött franchise-szerződést, összesen 5,4 millió euró (mintegy 1,65 milliárd forint) értékben, így a társaság XPrime elnevezésű költségcsökkentő szolgáltatása már nemcsak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára. A Magyarországon idén februárban bevezetett szolgáltatás segítségével az ügyfelek jelentősen csökkenthetik internet szolgáltatásuk havidíját azáltal, hogy böngészés közben megnézik a felkínált reklámokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön az olcsó Acer Liquid Z200 okostelefon

hét jún 9 , 2014
Az Acer a napokban mutatja be a Computexen az Acer Liquid Z200 okostelefont, amelyet azoknak ajánlanak, akik elérkezettnek látják az időt arra, hogy kiszolgált telefonjukat modernebbre cseréljék. Persze azok is a célközönséghez tartoznak, akik első telefonjukat vásárolnák meg, vagy épp a meglévő mellé beszereznének egy másodikat is. A számtalan színben […]
okostelefon

Friss, ropogós