Kriph.io: nagyot durranhat a Facebook-biztosítós applikáció

A Kriph.io nevű alkalmazást választották a legígéretesebb magyar fintech startupnak.

A Kriph.io felgyorsítaná és egyszerűbbé tenné a biztosítások megkötését és a közösségekre bízná a biztosítási díjak felhasználását. Az insurtech megoldásnak köszönhetően a mostaninál sokkal gyorsabb és jóval egyszerűbb lenne a biztosítási ügyintézés. Szota Szabolcs cégalapító elmondta, visszanyúltak a biztosítások gyökeréhez, és ismét visszahoznák a közösségi élményt a biztosításokba a modern technológiák segítségével (például a telematika, a BigData és a gamification területekről), amikkel lehetővé tennék az automatikus, tényleges használat alapú díjfizetést, a kockázatközösségek védelmét, illetve ösztönözni tudnák a biztonságos vezetést.

Az Anker’tben megrendezett első FinTechShow-n a győztes Kriph.io mellett egy, a korrupció és a terrorizmus elleni harcra tökéletes digitális pénzjelölő alkalmazás (Hydra AML), egy egyéni költésfigyelő applikáció (Koin), valamint egy „bróker Tinder” szolgáltatás is bemutatkozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jegyezzük meg: mobiltelefont nem adunk kölcsön idegennek

pén ápr 14 , 2017
Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen személy ellen, aki 2015. november 3-án az egri Bartók Béla téren egy besenyőtelki fiútól elkérte mobiltelefonját, majd – amikor azt tulajdonosa vissza akarta kérni – veréssel fenyegette meg. Az elkövető végül csak a SIM kártyát adta vissza a sértettnek, a készülékkel elment a helyszínről. […]

Friss, ropogós