Közösségi fejlesztőket keres a HMD Global

Nokia 8A HMD Global bejelentette, hogy az Android 12 fejlesztői kiadása hamarosan elérhető lesz a Nokia X20-on. Az Android 12 fejlesztői programjával a fejlesztők betekintést nyerhetnek az új főverzió működésébe, megkezdhetik az alkalmazásaik fejlesztését, vagy a meglévők finomhangolását. A Nokia X20-ra 2021 második felétől telepíthető a rendszer. A fejlesztők, akik csatlakoznak a programhoz, megoszthatják ötleteiket, javaslataikat és közösen gondolkozhatnak más fejlesztőkkel és a szakértőkkel a Nokia telefonos közösségi fórumán keresztül. A fórumhoz csatlakozni egyszerű, az összes Nokia okostelefonon megtalálható MyPhoneApp-on keresztül lehet. Hogy a csatlakozó fejlesztők munkáját segítse, a HMD Global házon belüli fejlesztői csapatával már 16 nyelven lehet közvetlenül kapcsolatba lépni.

Az Android 12 néhány új funkciója
– Az AVIF képek támogatása, tehát többé nem kell feláldozni a képminőséget a méret oltárán;
– Hangokkal is támogatott haptikus visszajelzés a még jobb játék- és hangélményért;
– Megújuló alkalmazásindító animációk;
– Továbbfejlesztett biztonsági funkciók, hogy a személyes adatok a lehető legjobban védve legyenek.
– A fejlesztői program fontos szerepet játszik az Android új verziójának fejlesztésében, hiszen a világ számos pontján élő, különböző kultúrát képviselő fejlesztők visszajelzései, illetve az elemzések és hibajegyek segítenek finomhangolni az Android 12 működését a végfelhasználók számára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telenor: tanév végig díjmentesek a főbb oktatási oldalak

csü máj 27 , 2021
Két területen, az oktatásban és a vállalkozások működésében biztosít segítséget előfizetőinek a Telenor Magyarország. A november óta díjmentesen elérhető főbb oktatási oldalak a diákoknak és a szülőknek jelentenek könnyebbséget. A májusi országos nyitással egy időben elérhetővé vált, fél éven át kedvezményes tarifa-ajánlattal pedig a vállalkozások újraindítása válhat könnyebbé. Az eredetileg […]
Telenor

És még ez is...