Kövesi a HÉT élén

KovesiGabriella
Kövesi Gabriella

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács (HÉT) Kövesi Gabriellát, a Magyar Telekom Csoport szabályozási igazgatóját választotta elnökévé. Az újonnan megválasztott elnök célja a hírközlési ágazat hiteles és hatékony képviselete Magyarország versenyképességének javítása érdekében. Kövesi tervei szerint a HÉT a jövőben az eddigieknél is hatékonyabban fogja képviselni a hírközlési piac érdekeit, beleértve a szolgáltatókat és a fogyasztókat egyaránt, ezért nyitottan és kezdeményezően fog fellépni az iparágat érintő egyeztetéseken, konzultációkon. A taggyűlés alelnöknek választották Baboss Csabát a Vodafone szabályozási menedzserét, valamint Orosz Viktort, a UPC szabályozási vezetőjét. A HÉT korábbi elnöke Bölcskei Imre a Tanács tiszteletbeli elnöke lett.

A HÉT a számos magyarországi távközlési szolgáltatónak, valamint azok szövetségeinek a szervezete. Tagjai között van a Digi Kft.; az Invitel Távközlési Zrt.; a Magyar Telekom Nyrt.; a Telenor Magyarország Zrt.; a UPC Magyarország Kft.; a Vodafone Magyarország Zrt.; valamint a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség és a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség. Utóbbi két szövetség több mint 210 szolgáltatót tömörít. A szervezet tagjai olyan fontos feladatokat vállalnak, mint például ingyenes hozzáférés biztosítása előfizetőik részére valamely gyermekvédelmi szűrőszoftverhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Robotok főznek és szolgálnak fel egy új kelet-kínai étteremben

szo aug 16 , 2014
Főznek és felszolgálnak – a teljes személyzetet robotok adják egy étteremben Kínában, ahol egyre szaporodik a hasonló helyek száma. A kelet-kínai Kunsanban található, újonnan nyitott étteremben a tulajdonoson kívül nem dolgozik élő ember. A kicsi, helyi ételeket kínáló étteremben a személyzetet tizenöt, 1,2 méter magas robot teszi ki, ők veszik […]