Kovács az Axelero Adatpark élén

Kovács Zsolt AxeleroAz Axelero Internet 2004. október 1-jétől Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Adatpark értékesítési vezetőjének.

A Kovács korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott, ahol egyik fő kezdeményezője és létrehozója volt a szerverhotel projektnek. Ezt megelőzően, 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt, ahol a rendszerintegrációs divízió vezetésével, feladatmegoldások koordinálásával foglalkozott. 2001 és 2003 között a Mirai Interactive IT vezetőjeként többek között szerver-hosting környezet kialakításában és üzemeltetésében, valamint informatikai beruházások tervezésében, ütemezésében, lebonyolításában szerzett tapasztalatot. Az elmúlt időszakban számos szakmai konferencián, valamint előadáson fejtette ki nézeteit a honi technológiai outsourcing, szerver hoszting, illetve informatikai rendszerek tervezésével és üzemeltetésével kapcsolatban. Kovács Zsolt feladata jelenlegi pozíciójában az Axelero Adatpark szolgáltatásának további fejlesztése és üzleti értékesítése lesz. „Kinevezésével is szeretnénk jelezni, hogy az Adatpark és a kapcsolódó szolgáltatások értékesítésére a korábbinál nagyobb hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy még vonzóbb megoldásokkal álljunk a hazai informatikai vállalkozások rendelkezésére ezen a speciális területen is” – mondta Héjjas Gábor, az Axelero Internet értékesítési vezérigazgató-helyettese.

Axelero Internet
Magyarország piacvezető internetvállalata, az Axelero Internet a hazai magánfelhasználók közel felének biztosít hozzáférést, s emellett a legnépszerűbb magyar nyelvű tartalomegyüttes, az [origo] portál tulajdonosa és üzemeltetője is. Az Axelero jelentős előnnyel vezeti az internetpiac mindhárom meghatározó területét, a lakossági szolgáltatások, a tartalomszolgáltatás és az üzleti alkalmazások piacát egyaránt. A vállalat az országban elsőként indított el számos olyan innovatív online szolgáltatást, mint például az ADSL, a webalapú elektronikus okmányküldés (webEDI) vagy az elektronikus piactér (Axelero Marketline). Az Axelero Rt. a Matáv Csoport tagja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mantuano Mónika a HP Magyarország Személyi Számítógépes Rendszerek Divízió marketing menedzseri posztján

csü okt 21 , 2004
A HP Magyarország Személyi Számítógépes Rendszerek Divízió marketing menedzseri posztját 2004 októberétől Mantuano Mónika tölti be. A szakember a Budapest Airport Rt. marketing menedzsereként tevékenykedett, azt megelőzően pedig az A.T. Kearney pr menedzsere, korábban pedig a The Boston Consulting Group marketing és iroda vezetője volt. Pályafutását 1994-ben a VELUX Magyarországnál […]
Mantuano Mónika

És még ez is...