Kovács új poszton is bizonyíthat

Kovács Róbert, a Fixed Access Tribe vezetőjeAgilis működésre áll át novembertől a Magyar Telekom egyik legnagyobb létszámú szervezeti egysége, a hálózatok tervezéséért, fejlesztéséért és üzemeltetéséért felelős műszaki terület. A terület átalakításának célja, hogy a folyamatok és a szervezet egyszerűsítésének köszönhetően a társaság megőrizhesse technológiai vezető pozícióját és rugalmasabban reagálhasson az ügyfelek igényeire. A Fixed Access Tribe csoport célja gigabit-képes, modern vezetékes hozzáférési hálózat biztosítása az ország egész területén.

A társaság közleménye szerint Kovács Róbert, a Fixed Access Tribe vezetője 1992-ben lépett be a Magyar Telekom jogelődjéhez (Feltehetően a Matávhoz lépett be a szakember, de ezt érthetetlen módon ugyan úgy szégyellik a társaság piárosai leírni, mint például a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél végzettek a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem nevét a cv-jükben. A -szerk- megj.)és azóta is a vállalatnál dolgozik. Az általa vezetett szervezeti egység jelenlegi feladata az optikai hálózat fejlesztése és a kábelhálózat korszerűsítése. Korábban a műszaki szolgáltatások és a műszaki támogató szervezeteket vezette a Lakossági Szolgáltatások területen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Feltörték és elcsúfították Trump hivatalos honlapját

csü okt 29 , 2020
Meghekkelték és elcsúfították Donald Trump kampányának hivatalos honlapját – jelentette be az amerikai elnök újraválasztási kampánytörzse. Közleményükben tudatták, hogy a hekkerek nem fértek hozzá érdemleges vagy bizalmas információkhoz, mert ezeket nem a honlapon tárolják. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Lapinformációik szerint a kiberbűnözők azt állították, hogy olyan bizalmas információkhoz […]
Donald Trump