Köszönjük EU! Kétmilliárdos fejlesztés az NKE-n

Budai Balázs Benjamin, az NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kara közszervezési és infotechnológiai tanszékének vezetőjeTöbb mint kétmilliárd forintos digitális oktatási fejlesztés valósul meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). Mindez uniós forrásból.

A Gyakorlatorientált felsőfokú képzések fejlesztése a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen elnevezésű projekt 2022. szeptember 1. és 2026. február 28. között valósul meg. Legfontosabb eleme a pedagógiai-oktatásmódszertani megújulás. Ez támogatja a hallgatói képességek fejlesztését és értékelését, az egyéni tanulási utak mentorálását és a személyességen alapuló szakmai közösségeket.

A cél legalább négyezer hallgató és munkatárs nyelvi- és digitáliskompetencia-fejlesztése. Korszerű szoftverkörnyezetben működő oktatási laborok kialakítása is célja a projektnek. Legalább akkora hangsúlyt fektetünk a készségek fejlesztésére, mint az infokommunikációs eszközökére – idézték a közleményben Budai Balázs Benjamint, a projekt szakmai vezetőjét, az NKE Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kara közszervezési és infotechnológiai tanszékének vezetőjét.

A projekt minden elemében megjelenik a kutatás megalapozása és annak nyomon követése, a know-how, az oktatás, valamint a szabályozás és az informatikai eszköztár. A fejlesztés az Európai Unió Helyreállítási és Ellenállóképességi Eszközének támogatásával valósul meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Harmadik helyre volt elég a Vodafone felvásárlása

hét márc 6 , 2023
Jól teljesített a tranzakciós piac Közép- és Kelet-Európában, Magyarország a térségen belül a harmadik legmagasabb összértékkel zárt 2022-ben. A Mazars tanácsadó és a Mergermarket adatszolgáltató-elemző cég közös jelentéséből kiderül, hogy a 2021-es rekordhoz képest visszaestek ugyan a vállalati felvásárlások és összeolvadások (Mergers and Acquisitions, M&A), de ezt leszámítva a közelmúltban […]
Vodafone

És még ez is...