Környezetvédelmi versenyt hirdetett meg a Vodafone

Tóth Zsuzsanna VodafoneA Vodafone Csoport bejelentette Future Changers elnevezésű, fiatal felnőtteket megcélzó nemzetközi versenyének indulását, amelynek célja a környezetet segítő legjobb, leginnovatívabb technológiai megoldások felkutatása. A 2019. szeptember 23. és október 20. között zajló verseny kiírásában a Vodafone arra ösztönzi a pályázókat, hogy a Vodafone Future Changers weboldalán nyújtsák be az ötletüket ismertető írásos összefoglalót vagy videót. Az Imperial College London vállalkozási igazgatója, Ben Mumby-Croft az alábbiakat mondta: „Az Imperialnál minden erőnkkel arra törekszünk, hogy támogassuk a vállalkozó szellemű tehetségeket, és arra sarkalljuk a jövő generáció reformereit és úttörőit, hogy gondolkodjanak nagyban, legyenek bátrak, és érjenek el pozitív változásokat. E küldetésünk részeként örömmel támogatjuk a Future Changers programot, és izgalommal várjuk a közös munkát a nyertes ötleten.”

A tíz legjobb ötletből összeállított listát egy szakmai zsűri tekinti át, a nyertes pedig lehetőséget kap arra, hogy az Imperial College Londonnal együttműködésben megvalósítsa ötletét, és ötezer font értékű pénzjutalomban is részesül. A nyertes részt vehet az Imperial College London három hónapos Techcelerate vagy Advanced Hackspace elnevezésű programjában, attól függően, hogy melyik bizonyul hasznosabbnak az ötlet megvalósítása szempontjából. A Vodafone Magyarország ezenfelül mentort biztosít a nyertes ötlet sikeres megvalósításának támogatásához. „A fiatalok jelentős pozitív hatást gyakorolhatnak a jövőre, és a Future Changers versennyel az a célunk, hogy megtaláljuk és támogassuk azokat a digitális úttörőket, akiknek az ötletében technológia és a környezet megóvása ötvöződik” — mondta Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az E-ingatlan-nyilvántartás megújítja a földhivatali rendszert

hét szept 30 , 2019
Az E-ingatlan-nyilvántartás teljesen átírja a földhivatali rendszer működését, megújítja Magyarországon az ingatlan-nyilvántartás rendszerét – állítja Tuzson Bence a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára. Hangsúlyozta, hogy biztonságosabb, átláthatóbb, gyorsabb, automatikus döntési folyamatokat is lehetővé tevő rendszer jön létre, amely az ország versenyképességében is mérhető eredményt hoz. Kiemelte, hogy ezzel a lépéssel folytatódik […]