Kooperál a Zyxel és a McAfee

Átfogó együttműködést jelentett be a tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel és az it-biztonsági specialista McAfee. A McAfee rosszindulatú kártevők elleni megoldásának integrációja a Zyxel ATP tűzfal termékcsaládjába magas szintű kártevő észlelést eredményez, s amellyel még jobb biztonsági teljesítmény és fejlett web szűrés érhető el.

Ez egy kihívásokkal teli időszak a vállalkozások számára. Az elmúlt hónapokban nagyon sokan álltunk át az otthoni munkavégzésre a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Communications Czech s.r.o. Magyarországi Fióktelepének vezetője. Hozzátette, hogy a legtöbb cég számára a naprakész rosszindulatú kártevők elleni fellépés jelenti a legalapvetőbb és a leghatékonyabb megoldást, hogy megvédjék vállalkozásukat a kibertámadások ellen. A legújabb ATP és USG Flex termékcsaládunk átfogó és rugalmas biztonsági védelmet nyújt a kkv-k számára, amelyeknek így a hálózatuk biztonságban van, hatékonyan és rugalmasan működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Invitech akár egymillióval is segíti a civil szervezeteket

sze máj 6 , 2020
Közel hatvanan pályáztak az infokommunikációs szolgáltató Invitech tizedik alkalommal kiírt InnoMax Díjára. A nonprofit szervezetek részére meghirdetett innovációs pályázaton önkéntes tűzoltókat segítő riasztórendszer, internetes jelnyelvoktatási program, hátrányos helyzetű gyermekeknek készített online oktató társasjáték, vagy éppen akadálymentesített digitális vizsgáztató felület is volt a díjazottak között. Habár az átadóünnepség a koronavírus-járvány miatt […]

És még ez is...