Könyvekkel bővült az eMAG webáruház kínálata

1

konyvxAz eMAG webáruház új kategóriával bővítette kínálatát: a könyvek kategóriában több mint harmincezer termék közül válogathatnak a vásárlók. Az eMAG a következő hónapokban tovább bővíti az elérhető termékek és kategóriák körét, és többek között bútorokat, otthoni dekorációt, irodaszereket, sporteszközöket, ruházati cikkeket, és még sok más terméket is lehet majd vásárolni az online áruházban. Az újonnan elérhető kínálatban a legnépszerűbb kategóriák a felhasználók körében a gyermekkönyvek, a szépirodalom, a személyiség fejlesztés valamint a tankönyvek.

A legkeresettebb szerző az eMAG oldalán jelenleg Ken Follett Az örökkévalóság küszöbén Évszázad-trilógia harmadik kötetével, akit Bartos Erika, Paulo Coelho, Nicholas Sparks, James Dashner és Stephen King követ. A magyar művek közül pedig komoly érdeklődést mutatnak az eMAG felhasználói Bartos Erika Bogyó és Babóca gyermekkönyv-sorozata iránt. A webáruháznál minden termék esetében elérhető ingyenes házhoz szállítás a Marketplace oldalon keresztül vásárolt termékekre is érvényes.

One thought on “Könyvekkel bővült az eMAG webáruház kínálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XII.

sze nov 19 , 2014
Az eNET 2014 októberi online kutatása szerint a 18 évesnél idősebb internetezőknek már 60 százaléka rendelkezik okostelefonnal, és 23 százaléknak van táblagépe is. A Cisco friss kutatésa szerint a megkérdezett alkalmazottak 35 százaléka elvárja, hogy a vállalat biztonsági beállításai mindenféle veszélytől védelmet nyújtsanak, közel felük (42 százalék) szerint a cég […]