Könnyed, biztonságos és gyors VPN hozzáférést ígér a Zyxel

Új, kifejezetten a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett tűzfal megoldásokat vezetett be a magyar piacra a hálózati kommunikációs eszközöket gyártó Zyxel.

A ZyWALL sorozatot arra tervezték, hogy a felhőalapú technológiák változó környezetében is garantálja a biztonságos hálózati hozzáférést a munkatársak, partnerek és az ügyfelek között. A ZyWALL VPN sorozat egy év szabad tartalomszűrési és geo-enforcer funkciót tesz elérhetővé a biztonságot veszélyeztető tartalmak vagy a túlzott forgalom meggátolására és blokkolására. A bejövő és kimenő hálózati forgalom felügyelete és vezérlése a ZyWALL VPN sorozatával a vállalkozások nyugalmát és a hálózat láthatóságát biztosítja. A virtuális magánhálózat létrehozása és működtetése bonyolult logisztikai és költségvetési kihívást jelent a legtöbb kis- és középvállalkozás számára. A beépített SecuDeployer funkciónak köszönhetően a ZyWALL VPN sorozat megkönnyíti a folyamatot, és akár ötven távoli tűzfal telepítését is elvégzi anélkül, hogy további szoftvereket kellene vásárolnia. „A mai kkv-k olyan biztonsági megoldások felé fordulnak, amelyek az egyre összetettebb hálózatokhoz és a felhő technológiához is képesek alkalmazkodni”- mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

ORFK: így használ az okoseszközöd V.

sze febr 7 , 2018
A mobileszközöket (okostelefonok, táblagépek) nem csak otthon vagy munkahelyünkön használjuk, ezért egyre nagyobb a kockázata, hogy illetéktelen kezekbe kerülnek. Az okoseszközökön bizalmas és személyes adatokat tárolunk, ezért elvesztésük vagy ellopásuk esetén az illetéktelen személyek hozzáférhetnek az eszközön tárolt üzenetekhez, fényképekhez, videókhoz, személyes és bankkártya adatokhoz, valamint a banki és közösségi […]