Kóka veszi át a Deloitte Private közép-európai régiójának vezetését

2019. február 1-től Kóka Gábor, a magyarországi Deloitte Private vezető partnere veszi át a Deloitte Private vezetését a teljes közép-európai régióban. A szakember új pozíciója mellett továbbra is a magyarországi iroda adó- és jogi osztályának partnere marad. A Deloitte Private a Deloitte hálózatán belül létrehozott nemzetközi szakértői csoport, amely vagyonos magánszemélyek, családi kézben tartott vállalkozások számára nyújt személyre szabott tanácsadási szolgáltatásokat, legyen szó akár családjogi kérdésekről, személyi vagyon védelméről, nemzetközi vonatkozású ügyletekről, vagy a Deloitte által klasszikusan nyújtott szolgáltatási területekről.

Kóka jogi tanulmányai alatt csatlakozott a Deloitte-hoz. Szakmai karrierje során adótanácsadóként több mint 14 év tapasztalatot szerzett többek között magyarországi és nemzetközi üzleti megoldások kialakításában, összetett cégcsoport struktúrák felépítésében valamit tranzakciókhoz kötődő adótanácsadásban. Nagy tapasztalattal rendelkezik továbbá a magánvállalkozások tulajdonosainak és családjuknak nyújtott személyes adó- és jogi tanácsadásban, valamint a magánvagyon strukturális tervezése és védelme, az üzleti utódlástervezés, öröklés és a családon belüli vagyoni viszonyok rendezése terén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Merkel: a digitalizáció sikerétől függ Európa jóléte

csü febr 21 , 2019
ShareTweetPinShareEurópa csak akkor tudja megőrizni jólétét, ha sikerrel birkózik meg a digitalizáció kihívásával – hangsúlyozta Angela Merkel, aki egy konferencia megnyitó beszédében kiemelte, hogy a digitális térben keletkező adatokat tekintve „kétpólusú” világ jött létre. Az egyik pólus az Egyesült Államok, ahol „sok adat van magánkézben” és az adatkezelés szabályozása jóval […]

És még ez is...