Kóka: töredezettek a digitális pénzügyi szolgáltatások

Koka-JanosKóka János, a Cellum elnök-vezérigazgatója az E-Banking Summit konferencián hívta fel a figyelmet a digitális pénzügyi szolgáltatások töredezettségére. Az egységesítés érdekében a fejlesztőcég stratégiai együttműködést kezdeményez vezető nemzetközi elektronikus banki megoldásokat kínáló cégekkel. A vállalat már megállapodást kötött két pénzügyi technológiai partnerrel is: a kelet-közép-európai NF Innovával és a magyar E-Grouppal. Az együttműködések célja, hogy egységes csomagban kínáljanak a bankok és egyéb pénzintézetek számára elektronikus banki és mobilfizetési szolgáltatásokat.

A konferencián Kóka elmondta, hogy a Cellum szélesíteni kívánja partneri körét, hogy más piacokon is hasonló integrált megoldásokat kínálhasson. „Partnereinkkel együttműködve olyan megoldást tudunk nyújtani a bankoknak, amely segítségével az összes pénzügyi szolgáltatásukat egyetlen integrált alkalmazáson belül kínálhatják, beleértve a számlavezetést, mobilfizetést, mobilvásárlást és hitelezést” – mondta el Kóka. Hozzátette, hiszünk a technológiák egyesítésében. Partnereink mind tapasztalt piaci szereplők, segítségükkel óriási hozzáadott értéket tudunk előállítani az ügyfeleink számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A zsarolóprogramok jobban teljesítettek tavaly, idén pedig hasítani fognak

pén márc 4 , 2016
Az elmúlt év a zsarolóprogramok éve volt. Ha egy mobil megfertőződik ezzel a típusú vírussal, a rosszindulatú alkalmazás blokkolja az eszközt egy felugró ablakkal, amelyben megjelenik egy üzenet arról, hogy a felhasználó illegális tevékenységet követett el. Annak érdekében, hogy feloldja a készüléket, a felhasználónak 12 és 100 dollár közötti váltságdíjat kell […]
ransomware

És még ez is...