Kockázatalapú autentikáció az új NetIQ Access Managerben

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ Access Manager 4.1. A megoldás segítségével az informatikai szakemberek egyszerűen oszthatják ki és kezelhetik a szervezetek munkatársainak hozzáféréseit, a felhasználók pedig kényelmes és biztonságos módon, egypontos bejelentkezéssel vehetik igénybe a napi munkához szükséges alkalmazásokat. A legújabb kiadás kockázatalapú autentikációt biztosít, valamint még szorosabb integrációt kínál egyéb biztonsági termékekkel is.

„Az informatikai szakembereknek folyamatosan egyensúlyozniuk kell, hogy fenntartsák a biztonságot a teljes infrastruktúrában, ugyanakkor megfelelő feltételeket biztosítsanak a szervezet alkalmazottai számára a hatékony munkához. A NetIQ személyazonosság- és hozzáféréskezelési megoldásai pontosan ennek az egyensúlynak a fenntartásában nyújtanak hathatós segítséget. A NetIQ Access Manager központosított hozzáférés-felügyeletet biztosít az informatikai szakemberek számára, míg a felhasználók dolgát egypontos bejelentkezéssel könnyíti meg. Ez csökkenti a biztonsági kockázatokat és a rendszergazdai feladatokkal járó költségeket, valamint hatékonyabbá teszi a munkát” – mondta el Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Költözik a Nokia Networks

pén jún 26 , 2015
A Nokia Networks bejelentette, hogy tevékenységeit – köztük K+F központját is – összevonja Budapest belvárosának legnagyobb közösségi és üzleti negyedébe, a Corvin Sétányra. A lépés nem csupán a vállalat elmúlt két évben történt növekedését tükrözi, hanem a magyar távközlési szektor és a gazdaság irányában tanúsított elkötelezettségét is — jelentette be […]

És még ez is...