Kívül-belül erős router a ZyXEL-től

ZyXEL-routerBevezette új, az otthoni felhasználók részére prémium kiszolgálást nyújtó routerét a tajvani ZyXEL. A gigabit sebességű, 802.11ac-s ARMOR Z1 kiválóan támogatja a nagy teljesítményigényű alkalmazások (HD videók vagy online játékok) zavartalan működését. A rendkívül erős biztonsági rendszerrel felszerelt termék biztonságos és kiegyensúlyozott teljesítményű böngészést biztosít a felhasználóknak. A 802.11ac technológiával és gigabit sebességével az ARMOR Z1 az olyan népszerű termékeket is képes menedzselni, mint az okostévék, játékkonzolok, HD tartalmak, egyszerre több módon és többféle alkalmazásban. Az eszköz sikerének egyik titka a StreamBoost, mely intelligensen kezeli és priorizálja a forgalmat és ennek megfelelőn osztja szét a jeleket, valamint beállítja az optimális sávszélességet.

Az eszközhöz ingyenesen letölthető One Connect applikáció még jobb felhasználói élményt tesz lehetővé: könnyebbé válik a hozzáférés és a menedzselés, valamint előre jelzi az esetlegesen felmerülő hibákat is. „Mivel az átlagfogyasztók egyre inkább tech-függők, az elvárások az otthoni hálózatokkal szemben sosem voltak még ilyen magasak, mint ma. Az ARMOR Z1 válasz azon vevőink igényeire, akik biztonságosan, ugyanakkor gyorsan szeretnék otthoni hálózatukat használni. A nagyteljesítményű játékok és online tartalmak a jövőben akár okoseszközökről is könnyedén és biztonságosan elérhetőek az új eszközünk segítségével” — mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jurásek Sándor megcsinálta

sze jún 3 , 2015
A Sony Pictures Television (SPT) Networks bejelentette Jurásek Sándor kinevezését a közép-európai régió disztribúciós igazgatói posztjára. Jurásek júniustól a régió budapesti központjában fog dolgozni, ahol John Rossiternek, a közép-európai régió ügyvezető igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Jurásek a régióban dolgozó disztribúciós menedzserek csapat vezetőjeként az SPT Networks CE teljes portfóliójának értékesítéséért […]