Kitűnően teljesít az épp egyéves Vantage

Dr. Budai János GergőAz elmúlt egy évben számtalan fejlesztést hajtott végre a novemberben egyéves Vantage Towers toronyvállalat. A Vantage Towers toronyvállalat 2020 novemberében alapította hazai leányvállalatát Vantage Towers Magyarország néven. A cég összesen 10 országban van jelen Európában és rövid idő alatt a térség egyik piacvezető torony-infrastruktúra vállalatává nőtte ki magát. A Vantage Towers felel számos szolgáltató, többek között a Vodafone passzív hálózati elemeiért, így a bázisállomásokért és a hozzájuk tartozó egyéb infrastruktúráért is.

„Mozgalmas időszak van mögöttünk, minden túlzás nélkül mondhatom, hogy eredményesen kezdte meg a Vantage Towers magyarországi működését. A kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy világszínvonalú mobilhálózatot biztosítsunk az állampolgárok, a vállalkozások és a közintézmények számára. Ezt figyelembe véve támogatjuk a költséghatékony hálózatmegosztási konstrukciók elterjedését, hiszen az infokommunikációs iparág más szereplői és további iparágak közreműködői is igénybe vehetik passzív hálózati elemeinket. Erre építjük az üzleti modellünket is. Az így létrejövő magas minőségű, biztonságos hálózati infrastruktúra pedig biztosítja ügyfélközpontú digitális fejlesztéseinket, különös tekintettel az 5G technológiára épülő szolgáltatásokat.  Nagy köszönettel tartozom a kollégáimnak az elmúlt egy évben elért eredményekért. A távközlési és infokommunikációs piac több kiemelt szereplőjével sikerült együttműködésre lépnünk, ami nem csak vállalatunk, de az iparágunk fejlődése miatt is fontos” — nyilatkozta Budai J. Gergő, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

A vállalat a 2020 november 11-től 2021 március 31-ig tartó üzleti évben 22 főt alkalmazott. Árbevétele 4,81 milliárd, üzemi eredménye 2,03 milliárd forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Indulatok, avagy így kerüljük el a leggyakoribb e-mail küldési bakikat! III.

ked nov 9 , 2021
Az e-mail továbbra is az egyik elsődleges kommunikációs csatorna, mind személyes, mind szakmai életünkben. Mégis, gyakran kárt okozunk magunknak az e-mailek használata során. Íme a leggyakoribb hibák, amelyeket az e-mailekkel kapcsolatban elkövetünk, és hogy mit tegyünk azért, hogy elkerüljük őket. Soha ne küldjünk e-mailt érzelmileg felindult állapotban, ugyanis ez még […]
e-mail

És még ez is...