Kiterjesztett garancia akciót indít a Panasonic

Az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépek jótállási idejét kettőről öt évre növeli a Panasonic, amennyiben a vásárló a kampányidőszak alatt regisztrál az akció weboldalán.

A nemrég bemutatott Lumix LX100 II az LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda. Az immár hetedik generációs LX-sorozat a formáját az LX100-tól örökölte, de számos fejlesztés található benne. Az új, 17 megapixeles, állítható képarányú négyharmados érzékelő mellett az LX100 II nagy sebességű Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 objektívvel is büszkélkedhet, amely 24–75 mm-es gyújtótávolságot nyújt (35 mm-es megfelelés). Új a 3,0 hüvelykes érintőképernyő és az élőképes kereső (Live View Finder – LVF) is. Mindemellett a fényképezőgép olyan funkciókat is rejt, mint a 4K videó és 4K fotó, az új monokróm fotóstílus, a Bluetooth és a wifi csatlakoztathatóság, valamint az USB-töltési lehetőség az utazás alatti egyszerű akkumulátor töltéshez.

Aki szeretne részt venni a kiterjesztett garancia akcióban, nem kell mást tennie, mint az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépét regisztrálni a promóció weboldalán. Az akció 2018. november 30-ig tart, a regisztrációra 2018. december 31-ig van lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.