Kiterjesztett garancia akciót indít a Panasonic

Az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépek jótállási idejét kettőről öt évre növeli a Panasonic, amennyiben a vásárló a kampányidőszak alatt regisztrál az akció weboldalán.

A nemrég bemutatott Lumix LX100 II az LX100 prémium kompakt fényképezőgép utóda. Az immár hetedik generációs LX-sorozat a formáját az LX100-tól örökölte, de számos fejlesztés található benne. Az új, 17 megapixeles, állítható képarányú négyharmados érzékelő mellett az LX100 II nagy sebességű Leica DC VARIO-SUMMILUX f/1.7-f/2.8 objektívvel is büszkélkedhet, amely 24–75 mm-es gyújtótávolságot nyújt (35 mm-es megfelelés). Új a 3,0 hüvelykes érintőképernyő és az élőképes kereső (Live View Finder – LVF) is. Mindemellett a fényképezőgép olyan funkciókat is rejt, mint a 4K videó és 4K fotó, az új monokróm fotóstílus, a Bluetooth és a wifi csatlakoztathatóság, valamint az USB-töltési lehetőség az utazás alatti egyszerű akkumulátor töltéshez.

Aki szeretne részt venni a kiterjesztett garancia akcióban, nem kell mást tennie, mint az újonnan vásárolt Lumix LX100II fényképezőgépét regisztrálni a promóció weboldalán. Az akció 2018. november 30-ig tart, a regisztrációra 2018. december 31-ig van lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Technikai eszközöket és szolgáltatásokat is elérhetővé kell tenni az unióban fogyatékossággal élőknek

ked nov 13 , 2018
Az Európai Parlament (EP) és az Európai Unió Tanácsa megállapodásra jutott az európai akadálymentesítési irányelv szövegéről, amely szerint az infrastrukturális fejlesztések mellett technikai eszközöket és szolgáltatásokat is elérhetővé kell tenni a nyolcvanmillió, fogyatékossággal élő számára is az Európai Unióban. Az uniós parlament tájékoztatása szerint a dokumentum számos akadályt bont le […]

Friss, ropogós