Kiskorú fiúval kezdett ki egy férfi Keszthelyen

bilincsSzexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi fiúval létesített pénzért szexuális kapcsolatot — közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Pirger Csaba a Zalai Hírlap online kiadásának információját megerősítve számolt be arról, hogy a 37 éves, Győr mellett élő férfi az interneten keresztül álnéven keresett szexuális kapcsolatot 13-15 éves fiúkkal. Így ismerkedett meg egy 13 éves keszthelyi fiúval, akivel több üzenetet váltott, meztelen képeket küldtek egymásnak, majd személyes találkozóban is megállapodtak.

A férfi szeptember 15-én késő este Keszthelyre autózott, ahol egy félreeső parkolóban orális szexuális kapcsolatot létesített a fiúval, akinek 45 ezer forintot fizetett az együttlétért. Múlt szerdán egy újabb találkozóért már hatvanezer forintot ígért, ezért ismét elutazott a Balaton-parti városba. Amikor fel akarta venni kocsijába a fiút, megjelentek a gyerek hozzátartozói is, akik némi vita után értesítették a rendőrséget. A férfi ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás a 14. évét be nem töltött fiatalkorúval folytatott kapcsolata miatt. A zalai főügyészség indítványára a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a gyanúsított ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Hunguard Kft. auditálhatja a bankok informatikai rendszerét

sze szept 28 , 2016
Hétfőn tette közzé a Magyar Nemzeti Bank azoknak a cégeknek a jegyzékét, amelyek jogosultak a magyarországi pénzintézetek informatikai auditjára. A lista nem túl hosszú, mindössze egyetlen sorból áll, a Hunguard Kft. Egy nyáron hozott kormányrendelet miatt ez nem ért váratlanul senkit: a július 1-től érvényes, testre szabott kormányrendelet alapján a […]