Kisfiú kezéből vette el a mobiltelefont

1

December 7-én 11 óra 15 perc körül egy kisfiúnak az édesanyja odaadta a telefonkészülékét a terézvárosi bevásárlóközpont egyik telekommunikációs üzletében, hogy az ügyintézés ideje alatt játékkal foglalja el magát. Egy 25 éves budapesti férfi odalépett a hároméves kisfiúhoz, és kivette a kezéből a mobiltelefont és elhagyta az üzletet. Az anya értesítette a rendőröket, akik a férfit – beazonosítását követően – 21 órakor soroksári lakcímén elfogták. V. Norbertet előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőr-főkapitánysága folytat eljárást kifosztás bűntett miatt.

One thought on “Kisfiú kezéből vette el a mobiltelefont

  1. Hiába, nagy úr a játékszenvedély! (Gyerek koromban minden fotósnak volt telefonja portrékészítéshez, ha igazi nem is.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Véget ért a C++ Grand Prix

ked dec 13 , 2016
Lezárult az NNG ötödik alkalommal megrendezett programozó versenye. A C++ Grand Prix-re mintegy háromszázan jelentkeztek. A döntőben a két csapat célja az ellenfél bázisának elfoglalása volt, ehhez egy olyan mesterséges intelligenciát kellett alkotniuk a versenyzőknek, ami figyeli az ellenfél lépéseit, és saját stratégiát dolgoz ki annak kivédésére, illetve a következő támadó […]

És még ez is...