Kis lépés az emberiségnek, de viszonylag nagy a Fuvar.hu-nak

Újabb 150 milliós befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől a Fuvar.hu — közölte a két társaság. A közlemény szerint a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő a cég indulását is támogatta az Inkubációs befektetési programban. A 150 millió forint újabb befektetés felhasználásával a Fuvar.hu az eddigi szolgáltatását bővíti, főleg a csomagküldési területen szeretnének teret nyerni, elsősorban a hazai piacon, és előkészítik a nemzetközi terjeszkedést. Szucsányi-Borza Sebestyén, a Fuvar.hu alapítója a közleményben kiemelte, 2020-ban elsősorban a fejlesztői és értékesítői erőforrásaikat szeretnék megtöbbszörözni, illetve magasabb szintre emelik a marketing tevékenységet.

A Fuvar.hu 2017-ben indította az árufuvarozóknak az online piactér szolgáltatását, ahol licitalapon a megrendelő kiválaszthatja a legkedvezőbb ajánlatot, a szállítmányozók hasznosíthatják szabad kapacitásaikat. Tavaly óta már nem csak kisebb fuvarcégek, de a GLS, a TNT és a Magyar Posta „instant” szállítási árajánlataival is dolgoznak. A startup több mint 1300 fuvarozó partner ajánlataival dolgozik, és több mint tízezer szállítás esetében hozták össze sikeresen a megrendelőket a szolgáltatókkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kincsinfo: ismét a 4iG tette a legjobb ajánlatot

pén febr 7 , 2020
A 4iG Nyrt. ajánlatát hirdették ki nyertesként a Magyar Államkincstár „Számlavezető Rendszer fejlesztés, implementáció, paraméterezés szolgáltatások beszerzése” tárgyú központosított közbeszerzési eljárásán – tudatta a 4iG. A megbízás értéke csaknem 3,47 milliárd forint. A projekt keretében a Magyar Államkincstár lecseréli a számlavezető rendszerét, és multidevizás, korszerű technológiai alapon működő banki rendszert […]

És még ez is...