Király: roamingban erősít a Vodafone

vodafone-lisztA korlátlanság, az oszthatóság és a kiszámíthatóság jegyében a Vodafone Magyarország kis és középvállalati ügyfeleinek korlátlan roamingot, több eszköz között is osztható mobilinternetet és komplex vezetékes-mobil szolgáltatást is kínál, jelentette be Király István, a Vállalati Szolgáltatások Üzletág Vezérigazgató-helyettese. Mint mondta, a Vodafone a most bevezetett Business Red Europe csomaggal Magyarországon először kínál korlátlan roaming lehetőséget a sokat utazó vállalkozóknak az EU területén, sőt, január végéig az USA-ban is.

A kevesebbet utazóknak szól a Business Red Plus csomag, ami a belföldi korlátlanság és 4GB-os adatkeret mellett havi öt Európa Napijegyet és ötven perc nemzetközi hívást tartalmaz szintén az egyeses és kettes zónába. A Red Basic, valamint a Business Red Plus és Europe csomagok esetében ráadásul a Vodafone a 24 hónapos határozott idejű szerződés idejére havi két, három, vagy négy ezer forint kedvezményt ad a második előfizetéstől kezdve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szelfit készített a Curiosity

ked dec 9 , 2014
A NASA marsjárója, a Curiosity újabb szelfit készített magáról. A rover a robotkarján lévő kamera segítségével több tucat képet készített a Gale-kráterben, a Windjana nevű homokkőképződménynél, a felvételekből állították össze később a mozaikképet, a “szelfit” – olvasható az ABC Science hírei között. A felvételen a háttérben feltűnnek a marsi szelek […]

Friss, ropogós