Kipróbáltuk a Philips 24M1N3200ZA monitort

Philips 24M1N3200ZA monitorAz új, 24M1N3200ZA a Philips monitort általános felhasználásra és intenzív számítógépes játékokhoz fejlesztették ki. A gyártó szerint gyors, 165 Hz-es frissítési sebesség és az 1 ms-os válaszidő zavartalan játékélményt biztosít. Kipróbálhattuk a gépet, és állíthatjuk, ez nem ígéret!

Amikor nagy frissítési sebességű, intenzív játékokat játszunk, a grafika optimális szinkronizálása nélkül előfordulhat, hogy a kép akadozik. Az NVIDIA G-SYNC-kompatibilis Philips Momentum kijelző csökkenti a kép akadozását, és a zökkenőmentes játékélmény érdekében szinkronizálja monitorja frissítési sebességét a grafikus kártya kimenetével. A képek azonnal megjelennek, a tárgyak élesebbek, a játékmenet sima.

Philips 24M1N3200ZA monitorAki intenzíven, versenyszerűen játszik, annak késleltetésmentes, igazán folyamatos képeket biztosító kijelzőre van szüksége. A Philips 24M1N3200ZA másodpercenként 165-szor gondoskodik a képernyőn megjelenített tartalom újrarajzolásáról, ami gyorsabb a normál kijelzőknél. A válaszidőt intuitívabban jellemző MPRT (mozgókép-válaszidő) közvetlenül a homályos és a tiszta, éles kép megjelenése közt eltelő időtartamra utal. Az egy milliszekundum MPRT értékkel rendelkező, játékra tervezett Philips monitor hatékonyan küszöböli ki a homályosságot és mozgáselmosódást, valamint élesebb, pontos képi megjelenítést nyújt.

Az Ultra Wide-Color technológia jóval szélesebb színtartományt nyújt az irodai kijelzőknél. A szélesebb színtartományú Ultra Wide-Color természetesebb zöldeket, élénkebb vöröseket és mélyebb kékeket biztosít. A technológia által biztosított színekkel élénkebbek a képek, és a gyártó szerint még a munkahatékonyságát is növelheti.

Philips 24M1N3200ZA monitorA készülék IPS képernyővel rendelkezik, amely széles, 178/178 fokos nézési szöget nyújt. Így a képernyőt szinte bármilyen szögből nézheti. A normál TN panelekkel ellentétben az IPS képernyők kifejezetten éles képet és élénk színeket biztosítanak, ezért nemcsak fotók, filmek megtekintéséhez vagy webböngészéshez ideálisak, hanem olyan professzionális alkalmazásokhoz is, amelyek esetében fontos a színhűség és az állandó fényerő.

A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.

A káros fényt kiszűrő LowBlue Mode és villódzásmentes Flicker-free üzemmódok gondoskodnak a szem egészségéről. A készülékbe egy sztereó hangszórót is beépítettek.

A monitor a játékosok igényei szerint finomhangolták. A számos opciót kínáló, új Philips kijelző gyorsan elérhető képernyőmenüvel rendelkezik. Az „FPS” (First person shooting) mód javítja a játék sötét részeit, így a sötét területeken elrejtett objektumok észrevehetők. A „Racing” (Verseny) mód a leggyorsabb válaszidőre, kiváló színre állítja a kijelzőt, illetve egyéb módosításokat is tesz a képbeállításban. Az „RTS” (Real time strategy) mód rendelkezik egy speciális SmartFrame móddal, amely lehetővé teszi egy adott terület kiemelését, illetve méret- és képmódosításokat. A Gamer1 (1. játékos) és Gamer2 (2. játékos) üzemmód lehetővé teszi az egyes játékok személyre szabott beállításainak elmentését.

A monitornak speciális talpa van. A SmartErgoBase olyan monitortalp, amely ergonomikus és kényelmes kijelzést, valamint kábelelvezetést tesz lehetővé. A talp emberre szabott magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosít. A kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget, és rendben tartja a munkaterületet. EasySelect menüváltó gomb a gyors képernyőmenü-hozzáféréshez. A diszkréten elhelyezett EasySelect menüváltó gombbal gyorsan és egyszerűen módosítható a monitor beállításai a képernyőmenüben.

A készüléket csak ajánlani tudjuk, egy gondunk volt vele: képtelenek voltunk visszacsomagolni a dobozába. Ugye ez is csak nekünk gond, a leendő felhasználók minek erőlködnének a visszacsomagolással? 


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Accenture vízió: nem ússzuk meg a metaverzumot

hét ápr 4 , 2022
Az Accenture legújabb jelentése szerint a „metaverzum kontinuum”, a digitálisan továbbfejlesztett világok, valóságok és üzleti modellek spektruma újradefiniálják a világ működését és interakcióit. Az Accenture 2022-es Technology Vision kutatása szerint a vállalatok egy olyan jövő felé haladnak, amely jelentősen különbözik az általuk tervezettől – miközben az olyan technológiák, mint a […]
Paul Daugherty Accenture

És még ez is...