Kínosan hosszú technikai probléma az OTP Bank internetbankjánál

otp-atm-windowsTechnikai probléma miatt kedd reggel óta csak részlegesen elérhető az OTP Bank OTPdirekt internetbanki rendszere és webshop szolgáltatása — olvasható a bank honlapján közzétett rendszerüzenetben, a hiba elhárításán dolgoznak. Az OTP Bank kártyarendszerének hibája miatt a bankkártyás fizetés sem lehetséges például MÁV Start internetes felületén, ahol ugyancsak hibaüzenettel találkozhattak az érdeklődők — olvasható a vasúttársaság honlapján.

Este hat óráig sem sikerült elhárítani a hibát: “továbbra is dolgozik a technikai hiba elhárításán az OTP Bank, ami miatt kedd reggel óta csak részlegesen elérhető a bank OTPdirekt internetbanki rendszere és webshop szolgáltatása” — közölte az OTP az MTI érdeklődésére kedden. A pénzintézet hangsúlyozta: nem leállásról van szó, és a kártyás vásárlások zavartalanul folynak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XLI.

sze okt 5 , 2016
Egy tavalyi kutatás eredményei szerint Magyarországon a fogyasztók 36 százaléka vásárol a világhálón keresztül, addig az uniós átlag 53 százalék, ráadásul az elköltött pénz alig két és fél százalékát adják ki a magyarok ezen az úton. Az Acronis több mint ötezer petabájtnyi adatot véd; ezek több mint ötszázezer olyan vállalkozáshoz tartoznak, amelyek […]
szám

Friss, ropogós