Kínai és francia kormányzati tanúsítvány a Samsung KNOX rendszernek

Samsung-KNOXA Samsung Electronics KNOX platformja megkapta a China Information Security Certification Center (ISCCC) és a francia National Agency of Computer Security (ANSSI) szervezetek biztonsági megoldásoknak szóló tanúsítványait. A Samsung a két társasággal szorosan együttműködve fejlesztette tovább tanúsítási eljárásait, az eszközökkel szemben támasztott követelményeket és a biztonsági sztenderdeket is beleértve. Ezáltal a Samsung KNOX rendszere a globális piacon jelenleg elérhető legerősebb mobil biztonsági platformjává vált.

Az ISCCC tanúsítvány megszerzésével a Samsung könnyebben megvetheti a lábát az erősen szabályozott kínai piacon, hiszen egyszerűbbé válik a szerződéskötés a kormányzati szervekkel, a minisztériumokkal és pénzintézetekkel is. A teszthez a gyártó Galaxy S6 edge+ és a Galaxy Note5 készülékeit használták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hatszázezer forintos laptopokat vesz az ÁSZ

hét jan 18 , 2016
Brutálisan jó laptopokon dolgozhat majd az Állami Számvevőszék (ÁSZ) majd minden ötödik munkatársa. A tavaly, a második negyedévben 553 fős állománnyal működő ÁSZ az elmúlt év októberében írta ki ugyanis azt nyílt közbeszerzési pályázatot, amelyben száz darab könnyített laptopra keresett szállítót, s amelyeknek teljes költségét hatvanmillió forintra taksálták. Olyan pontosan […]
tolvaj