Kilic izgatottan várja a kihívásokat

Erhan Kilic, a CETIN Csoport kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseA távközlési infrastruktúra-üzemeltető CETIN Csoport új kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel erősíti amúgy sem gyenge vezérkarát.

A távközlési ágazatban több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Erhan Kilic márciusban csatlakozott a vállalathoz. Kilic felügyeli a CETIN Csoporthoz tartozó valamennyi vállalat – így az integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. – kereskedelmi tevékenységét.

„Izgalommal várom az új kihívásokat Közép-Európában… A CETIN-csoport valamennyi piacán folyamatban vagy tervben van a mobilhálózatok 5G-korszerűsítése. A nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli megoldások kombinációja a digitális szolgáltatások új generációjának elterjedését teszi lehetővé a fogyasztói és az üzleti szegmensek számára egyaránt” – nyilatkozta Kilic.

Kilic a törökországi Nortel Networksnél, majd a Turk Telekom mobilszolgáltató részlegénél, az Ariánál kezdte pályafutását. Később az Alcatel-Lucent/NOKIA Bell európai központjában, Belgiumban dolgozott. Az elmúlt négy évben a NOKIA vezetékes hálózatáért felelt Dél-, Közép- és Kelet-Európában, illetve a Független Államok Közössége országaiban. Kilic Gentben a Vlerick Business Schoolban Executive MBA diplomát, Isztambulban, a Yildiz Műszaki Egyetemen pedig elektronikai és távközlési mérnöki diplomát szerzett.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

SZJA: közel negyedmillió adózónak lépnie kell

sze márc 15 , 2023
Mától elérhetők a NAV által elkészített SZJA-bevallási tervezetek, amelyeket mintegy negyedmillió magánszemélynek kell majd kiegészítenie olyan jövedelmekkel és fizetési kötelezettségekkel, amelyek nem szerepelnek a NAV nyilvántartásában. Bár a bevallási határidő május 20-a, sokaknak célszerű ennél jóval korábban lépniük – hívta fel a figyelmet a Moore Hungary. Az Ügyfélkapun regisztrált adózók […]
Kocziha Andrea, a Moore Hungary adótanácsadó partnere

És még ez is...