Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba VIII.

A Schneider Electric szakértői arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

Komplikált tervezési megoldások
A pusztán az informatikai rendelkezésre állási igények és a szolgáltatási szint szerződések (SLA) alapján meghatározott, fizikai infrastruktúrával szemben támasztott elvárások sokszor vezetnek olyan túlbiztosított rendszerekhez, amelyek beruházási és üzemeltetési költsége indokolatlanul magas. Ráadásul a túlzott redundancia magasabb komplexitást és általában több emberi tévedést is eredményez. Az informatikai hardvereket és szoftver megoldásokat, valamint az adatközpontokat egy komplex rendszerben szemlélve, holisztikus megközelítéssel érdemes tervezni a költségek csökkentése és a rendelkezésre állás növelése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új Sony telefonok a Vodafone-nál

vas nov 3 , 2013
A Vodafone kínálatában nemrég jelent meg három új Sony telefon. Ezek közül a Sony Xperia M a Sony legolcsóbb egy gigahertzes, kétmagos processzorral szerelt NFC-képes okostelefonja – amihez a vevők ajándékba kapnak egy nyolc gigabájtoos memóriakártyát is. Az XperiaM a Red Basic C szolgáltatáscsomaggal egy forintért megvásárolható, kétéves szerződéssel, 12 990 […]