Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba VI.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

Zsákutcába vezető tervezés
Jellemzően kudarcba fulladnak azok a próbálkozások, amelyek során a vállalatok igyekeznek megjósolni, milyen módon fejlődik majd az informatikai rendszerük egy adatközpont élettartama alatt, hiszen minden meg tud és meg is szokott változni. Éppen ezért kiemelt szereppel bír a rugalmas, moduláris kialakítást célzó tervezés, amely lehetővé teszi a jövőbeni változtatásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vízen a hadihajók iPhone 6-ja

sze okt 30 , 2013
Vízre bocsátották az USS Zumwalt névre keresztelt rombolót az Egyesült Államokban. A haditengerészet legújabb “játékszerét” a General Dynamics építette más cégek fegyverrendszereinek és szoftvereinek felhasználásával. A romboló valódi csúcstechnológiát képvisel, a businessinsider.com cikke a Zumwalt “DDG-1000″-et egyenesen a hadihajók iPhone 6-jának titulálja. Amellett, hogy a USS Zumwalt radarbiztos, fejlett fegyverzete […]
ZX-81

És még ez is...