Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba IX.

A Schneider Electric szakértői arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

Elkapkodott tervezés
Az előzetes igényfelmérés és a fent ismertetett, egymásból következő tervezési lépések kihagyása további problémákat eredményez egy adatközpont élettartama alatt. Ennek egyik forrása az idő hiányában nem megfelelően előkészített tervezés szokott lenni, ami később az adatközponti kihívások egyre költségesebb leküzdéséhez vezet. Azok a szervezetek, amelyek ezen csapdák elkerülésével alaposan előkészítik a tervezést, el tudják érni az adatközponttal kitűzött céljaikat. A tervezési folyamatok támogatásában a Schneider Electric tervező eszközeivel, szoftver megoldásaival és szakértőivel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pénzgyár az Apple

hét nov 4 , 2013
Bár korábban írtunk az Apple negyedéves eredményeiről, érdemes megvizsgálni mi áll a számok mögött. Az Apple a 2012/2013-as utolsó pénzügyi negyedévében 37,5 milliárd dollár bevételre tett szert, ami nagyon, nagyon, nagyon sok pénz, elképzelni is nehéz. Ez nagyjából azt jelenti, hogy ebben a negyedévben minden órában 13 millió dollár került […]
iPhone

Friss, ropogós