Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba IV.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

A helyszín kiválasztása a tervezési peremfeltételek meghatározása előtt A szervezetek gyakran már a tervezési peremfeltételek és a kapacitási követelmények meghatározása előtt elkezdik keresni a tökéletes építési helyszínt. A helyszín túl korai kiválasztása sokszor problémát okoz, hiszen gyakran nem felel meg a tervezési követelményeknek. A több bérlős adatközpontokban jelentős költségnövekedést eredményezhet egy kritikus üzleti folyamatok támogatását célzó, hosszú követelménylista teljesítése, illetve a jövőbeni bővülések biztosítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

HTC One: vigyázat, wifin töltsd az új frissítést

hét okt 28 , 2013
Megérkezett a HTC One nemzetközi modellekre az Android 4.3 (Jelly Bean) frissítés. Az update olyan újdonságokat tartalmaz, mint a HTC Sense 5.5 új kezelőfelülete, a videók hozzáadása a BlinkFeedhez, későbbi olvasásra elmenthető cikkek. De frissült a zenelejátszó is, a BlinkFeed kikapcsolhatóvá vált, frissül a Polaris Office, módosult a lock screen […]

Friss, ropogós