Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba III.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

Tévesen meghatározott tervezési peremfeltételek és követelmények A túl magas építési követelmények befektetési veszteséget jelentenek. A felültervezett és túlméretezett kapacitásokkal megépített infrastruktúrát sokszor nem alapozzák meg üzleti igények. Kulcsfontosságú tehát, hogy a beruházási és működési költségek allokálása előtt, a valós üzleti igények alapján kerüljenek meghatározásra a peremfeltételek és kapacitási követelmények.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Klassz lesz az Apple karórája

vas okt 27 , 2013
Újabb iWatch koncepció látott napvilágot. Thomas Bogner dizájner alkotásában az iOS 7 mobiloperációs rendszer egy “butított”, kifejezetten a hordozható iWatch számára készült verziója található. Az óra “szíjában” van az akkumulátor is, amely akár több napos használatot is lehetővé tenne egy feltöltéssel. Tim Cook állítólag már egy dizájner csoportot is alapított, […]
okosóra

Friss, ropogós