Kilenc tipikus adatközpont tervezési hiba II.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője arra a kilenc leggyakrabban előforduló hibára hívja fel a figyelmet, amelyeket a vállalatoknak el kell kerülniük egy sikeres adatközpont létrehozása érdekében.

Alábecsült építési költségek
Egy másik tipikus hiba a nem megfelelő alapon elvégzett, és ebből kifolyólag téves becslés. Sok építésre vonatkozó költségbecslés túl alacsony, ezért károsan befolyásolja a döntési folyamatokat, hiszen a vezetés által elfogadott büdzsé nem elegendő a szükséges infrastruktúra kiépítésére. További pénzügyi források előteremtése késedelemhez vezet, a szükségesnél kevesebb pénzből épített adatközpontok pedig hosszú távon bizonyulnak költségesnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

WOW: Galaxy Note 3 mindenkinek

szo okt 26 , 2013
A Samsung az olimpiai játékok partnereként bejelentette, hogy a szocsi téli olimpia hivatalos mobilja a Galaxy Note 3 okostelefon lesz. A Samsung és a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) a 2014-es szocsi olimpia minden sportolójának biztosítja a hivatalos mobilt, hogy élményeiket megörökíthessék, és könnyen megoszthassák a világgal. A Samsung 15 éve […]

Friss, ropogós