KidFit: intelligens gyermek-karóra a magyar piacon

kidfitMár kapható a KidFit Intelligens gyermekóra Magyarországon. Az eszköz szülők ezreinek jelenthet megoldást olyan problémákra, amikor nem érnek oda időben az iskolába, szem elől tévesztik egymást a gyerekkel a bevásárlásnál, de mobiltelefont még nem szívesen adnának a kicsik kezébe. „Magyarországon eddig ilyen eszköz nem volt forgalomban, viszont a piaci igényeket felmérve úgy ítéltük meg, hogy nagyon is van létjogosultsága a terméknek a magyar piacon. Egy olyan digitális világban élünk, ahol az okos és intelligens eszközök meghatározzák a mindennapjainkat és az élet számos területén segítségünkre vannak” – mondja Csizmadia Ferenc, a forgalmazó Bootmaker Kft. ügyvezetője.

A KidFit órát a fejlesztők úgy tervezték meg, hogy az viselőjét egyáltalán ne zavarja sem a játékban, sem az iskolai tevékenységek alatt. A gyermek karórát mobiltelefon segítségével érhetik el a szülők, egy Andorid és iOS rendszerre is kifejlesztett alkalmazás szükséges a karórával való kapcsolat létrehozásához. Illetéktelen személyek nem léphetnek kapcsolatba a gyerekekkel, ugyanis mindössze két tárcsázható telefonszámra lehet kimenő hívást indítani az óráról, melyet előre be kell táplálni. Bejövő hívást maximum húsz, szintén előre beprogramozott számról fogadhatnak az óra tulajdonosai.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Valami nagyon gyors az ABB óriási robotja

sze nov 25 , 2015
ShareTweetPinShare Az ABB bemutatta a legnagyobb terhelhetőségű, többfunkciós robotját, az IRB 8700-at. A 3,5 méter karkinyúlású robot maximum 800 kg hasznos teher mozgatására képes – lefelé forduló csuklóval 1000 kg, míg LeanID-vel 630 kg. (A LeanID olyan új, integrált kábelezési megoldás, amelynek célja, hogy a kábelköteg «dresspack» külső hatásoknak leginkább […]
robot

És még ez is...