Kiderült mi az SAP Hungary titka

Ablonczy Balázs

Ismét rekordbevételt ért el a SAP Hunfary Kft. tavaly, árbevétele több mint húsz százalékkal 34,9 milliárd forintra nőtt, az előző évi szintén húsz százalékos növekedés után — írtuk meg bő két hónapja.

Ablonczy Balázs, a magyarországi leányvállalat vezetője a társaság siófoki konferenciáján elmondta, a növekedés alapja, hogy egyre több cég indítja el a digitális átalakulását SAP alapokon, amelyet sok esetben az emberi erőforrás-kezelés (hr) terület megújításával kezdenek: már több mint százezer magyar dolgozó hr folyamatait támogatják felhőmegoldásukkal. Az ügyvezető kiemelte: az állami vállalatok, szervezetek is egyre növekvő számban fordulnak a legmodernebb it-megoldások felé, ezek kiszolgálására újabb keretmegállapodást kötöttek a Központi Ellátási Főigazgatósággal, és hosszú távú szerződést írtak alá a Magyar Nemzeti Vagyonkezelővel is. Ablonczy elmondta, a növekedés további motorja a szélesedő termékválaszték és innovatív portfólió lesz, ami lehetőséget kínál a magyar informatikai cégeknek, hogy fejlesztőként, viszonteladóként erősítsék üzleti teljesítményüket. A vállalat olyan szegmensekben kíván piacvezetővé válni itthon, mint a mesterséges intelligencia, a prediktív analitika, az Internet of Things (IoT), a valós idejű monitoring. A társaság vezetője elmondta, 2018 év végére a negyvenmilliárd forint forgalom elérése a cél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tízmillió P20 Pro és P20 készüléket adott el a Huawei

ked szept 11 , 2018
A Huawei tízmillió P20 és P20 Pro készüléket értékesített világszerte a két termék piaci bevezetését követő első öt hónapban — adta hírül a kínai vállalat. A társaság legújabb zászlóshajó-készülékei különösen jól teljesítettek a kínai és nyugat-európai piacokon, ahol elődeikhez képest átlagosan másfélszeres eladási számot produkáltak. A P20 széria népszerűsége Magyarországon […]
Huawei

És még ez is...